Werkwijze

Website design proces

Hoe verloopt het crëeren van een sterke website?

Concept & design

Via een eerste intakegesprek komen we te weten welke inhoud jouw bezoekers nodig hebben op je website. We bouwen van daaruit een overzichtelijke websitestructuur en een design dat afgestemd is op de doelen & taken die we samen hebben bepaald.  Het design concept kan je online volgen en via een handige feedback tool leggen we alle schermen vast.

Content

Online scoren begint met online vindbaar zijn en daarom is een sleutelwoordenanalyse het ideale beginpunt.  We zoeken naar de juiste woorden en zorgen dat de website copywriter de juiste briefing ontvangt om webteksten te schrijven die bezoekers honger doen krijgen om met jou in contact te komen. Sterke beelden zijn een troef. Daarom bieden we via partners ook fotografie aan.

Opmaak website

Als alle content verzameld is, starten we met het bouwen van je website.  We voeren alles van A tot Z uit of je kan er voor kiezen om een deel zelf te integreren na een training op ons kantoor.  Via het Drupal Drag & Drop systeem is teksten en beelden toevoegen een piece of cake :-)

GO LIVE!

Eindelijk is het zo ver, we kunnen LIVE.  Vooraf controleren we dat aan alle kwaliteitseisen voldaan is via onze interne checklist.  Als alles grondig getest is lanceren we je website.

We zorgen er ook voor dat Google analytics en Google search console worden geactiveerd zodat je steeds zicht hebt op de resultaten van je website.  

Ook een nieuwe website nodig?

Kom eens praten met ons en ontdek hoe je klanten kan aantrekken via je website.